Realitní kancelář

Blog

zpět

PŘEDBĚHNĚTE OSTATNÍ A PRODÁVEJTE NEMOVITOST S VIDEOPROHLÍDKOU

01. 07. 2015

virtual.jpg

Tak jako v každém oboru, tak i v realitní branži je potřeba jít s dobou a využít všechny nové vymoženosti, které doba nabízí.

Dáte mi jistě za pravdu, že se všichni rádi díváme na fotky nebo na videa. Je to atraktivnější, modernější a u nemovitostí tyto média přenáší více vjemů než prostý text.

Pamatuji si dobu, kdy makléři říkali : „Fotky nejsou potřeba, stačí text a když to budou chtít vidět, tak zavolají“. Dobře, ale zde se bavíme o roce 1998. Také si pamatuji dobu, kdy makléři říkali: „Jedna úvodní fotka nebo několik na rychlo udělaných před odchodem z nemovitostí stačí“ Psal se tehdy například rok 2005. A také pamatuji dobu, kdy makléři říkali : „Na co video, stačí dobré fotky. Kamera stojí 20 tis. Kč a zájemci se stejně půjdou podívat, tak na co budu vyhazovat peníze“ Tady se psal rok 2010.

Dnes se píše rok 2015 a jsme opět díky technologiím, internetu, chytrým telefonům, Google, Youtube a sociálním sítím úplně někde jinde. Není čas opět jít s dobou a nabídnout kupujícím něco, co jim s nákupem nemovitosti pomůže a prodávajícím posune jejich nabídku k větší atraktivnosti a rychlejšímu prodeji?

Co takhle VIDEOPROHLÍDKA NEMOVITOSTI ?

3 výhody

Alexandr Beták
osobní realitní makléř


CHCI PRODAT / PRONAJMOUT NEMOVITOST

Chcete znát před prodejem tržní cenu Vašeho rodinného domu, bytu, chaty, pozemku?

Neváhejte se na mě obrátit. Specializuji se na nemovitosti Přerova a okolí již od roku 1997.

Vyplňte tento formulář a já Vás budu kontaktovat.